Bambi

DKK- Stambogsnavn Britaje Bambi The Cute

Ejer : Annika Mikkelsen

Vægt 26 Kilo Højde 58 cm HD BB AD 00

Mdr1 +/+ DM N/N

Bambi er født på Kennel Britaje  

 Bor på Vest Sjælland på en mindre ejendom med hest, katte og en Kastreret hanhund på 8 år af samme race.

Bambi deltager i alle gøremål i hus , i have , i stalden , er selskab på de mange rejser sammen med ejeren der dømmer heste, de nyder gåture og cykelture i skov og ved strand .

Bambi er godkendt besøgshund hos Trygfonden

 Bambi er yders aktiv og legesyg , men putter også gerne i sofaen foran brændeovnen , hun elsker selskab af husets mange venner og bekendt, og er børnenes bedste ven.

Bambi har været udstillet få gange da dette ikke har været prioriteret særligt højt , men har Excelent med CK på officiel og et Bedst i Racen på skue  
Bambi har også haft flotte resultater på udstilling med Barn & Hund –Juniorhandling hvor det er blevet til et flot Best in Show .

 Bambi er efter Horsebo- liner , som siden racens godkendelse i FCI har ligget i top på udstillinger og i avl, de fleste top-kenneler af racen i hele verden har Horsebo hunde i deres opdræt.

 Bambi er naturligvis Mentalbeskrevet i Dansk Kennel Klub og den viste en fornuftig hund med gode afreaktioner, (samt 1 på skud )  Yderligere er Bambi' s far , mor , mormor, farmor , og utallige søskende til både hende og hendes linier mentalbeskrevet i flere generationer via Dansk Kennel Klub

 Fra skue/udstilling i DKK

Dommer: Carsten Birk

16.06.2018 

gode proportioner, velskåret hoved, velformet øjne, ører i god størrelse, god hals og overlinie, velbåret hale, meget velvinklet, kunne stå mere paralellt fremme, gode vinkler, bevæger sig med godt drive, god pels og farve, godt temperament.