Hvalpekassen

så er der kommet 4 store flotte hvalpe
efter

 

Britaje Bea The Blessd

&

Al Pacino Av Stjernehiet

 

Hvalpene fødes og opvokser ved Bea`s ejer , men i tæt samarbejde Kennel BRITAJE som har opdrætteruddannelse og hundeholderuddanelse via Dansk Kennelklub   samt erfaringer omkring  Hvid Sweizisk Hyrdehund og har tidlige haft 2 velfungeret kuld , se deres resultater her

Kennel Resultater
.

Bemærk særligt også at Bea´s  hjem og familie har selv erfaring med opdræt af hvalpe ( af anden race)   samt har Nadia her  gennemgået 1´ skole år på etnologisk institut hund/hest linie på dyreadfærdsterapeut uddannelse . Sønnen på 7 år har aktivt deltaget i Miljøtræningen af Bea fra hun var hvalp , og han vil blive en yderst stor del af hvalpenes opvægts også.

Læs om mere om Bea her Britaje Bea

Læs mere om Alvi her Al Pacino

 

Har I yderligere spørgsmål til kuldet eller vil du/I skrives på interesselisten og blive orienteret yderligere om drægtighed, fødsel og hvalpenes opvækst send en mail på

tumle79.nbj@gmail.com 

Eller benyt kontaktsiden her på hjemmesiden Email / kontakt

Hvalpene vil kunne modtage besøg når de er ca 3 uger

 


Vi følger som mimimum Dansk Kennel klub og special klubbens anbefalinger


Hvad er en racetypisk Hvid Sweizisk hyrdehund for os og hvilke avlsmål har vi :

Temprament : 
Livlig og afbalanceret temperament. Nyder aktivitet. Opmærksom med god evne til at blive trænet. Venlig og diskret. Høj social kompetence og hengiven over for sin ejer. Aldrig bange eller aggressiv uden provokation. En glad, sportslig hund, der er let at træne og arbejde med og med evne for en vid bredde af træning. Høj social kompetence giver mulighed for en markant evne til at tilpasse sig og integrere i alle former for sociale begivenheder og situationer.


Alle vores avls-hunde er Mentalbeskrevet i DKK, og vi forventer og håber at nye hvalpe også stiller på mentalbeskrivelse når den er mellem 12 & 24 måneder, dette for løbene at kunne vudere Britaje opdræt.


Extiør:

Vores avlshunde vil som minimum have opnået et Excelent med CK på en anderkendt FCI-udstilling, de skal kunne vise sig i god bevægelse, være velpelset med god underuld,  alle langhåret .  
Vi håber nye hvalpe også stiller mindst en gang i officelklasse, vi er naturligvis behjælpelig med alt i denne retning også .


Sundhed
Vores avlshunde er som minimum røntgenfotograferet på hofte og Albuer og billederne vuderet via Dansk Kennel Klub, samt DNA undersøgt for arvelige sygdomme MDR og DM.

Vi tillader ikke i følge salgskrontrakt, at hunde her fra indgår i avl med ikke FCI-hunde, og i skriver under på at evt. kommende parringer at der kun avles på hunden hvor afkommet vil få mindst 3 led på stambogen.

Vi forsøge at holde god kontakte med hvalpe købere , også efter hunden er flyttet og håber i vil opdatere os med hvordan hunden trives både mentalt og fysisk.

MVH

Nadia og Dennis

Britt / Kennel Britaje

 

Resultater på vores tidligere A & B -kuld

Stamtavle på kuld foråret 2019