Kennel Britaje har ingen hvalpeplaner for nuværende

 

Henviser til DKK og specialklubbens hvalpelister

 


Hvad er en racetypisk Hvid Sweizisk hyrdehund ? 


Temprament : 
Livlig og afbalanceret temperament. Nyder aktivitet. Opmærksom med god evne til at blive trænet. Venlig og diskret. Høj social kompetence og hengiven over for sin ejer. Aldrig bange eller aggressiv uden provokation. En glad, sportslig hund, der er let at træne og arbejde med og med evne for en vid bredde af træning. Høj social kompetence giver mulighed for en markant evne til at tilpasse sig og integrere i alle former for sociale begivenheder og situationer.


Alle vores avls-hunde er Mentalbeskrevet i DKK, og jeg forventer at nye hvalpe også stiller på mentalbeskrivelse når den er mellem 12 & 24 måneder, dette for løbene at kunne vudere mit opdræt.


Extiør: Vores avlshunde vil som minimum have opnået et Excelent med CK på en anderkendt FCI-udstilling, de skal kunne vise sig i god bevægelse, være velpelset og velpigmentet. Jeg håber nye hvalpe også stiller mindst en gang i officelklasse, vi er naturligvis behjælpelig med alt i denne retning også .


Sundhed
Vores avlshunde er som minimum røntgenfotograferet på hofte og Albuer og billederne vuderet via Dansk Kennel Klub, flere er også DNA undersøgt for arvelige sygdomme MDR og DM.

Vi tillader ikke i følge salgskrontrakt, at hunde her fra indgår i avl med ikke FCI-hunde, og i skriver under på at evt. kommende parringer at der kun avles på hunden hvor afkommet vil få mindst 3 led på stambogen.

Vi forsøge at holde god kontakte med hvalpe købere , også efter hunden er flyttet og håber i vil opdatere os med hvordan hunden trives både mentalt og fysisk.

MVH

Britt / Kennel Britaje

 

Resultater på vores tidligere A & B -kuld